Engleska kartica sa 15 GB roaming interneta za EU

SPONZORISAN TEKST

Dobijate novu aktiviranu englesku SIM karticu sa 15 GB interneta u roamingu za Evropsku Uniju,  cena 2400 dinara. 

+44 broj, engleski internet sa engleskom IP adresom. Sve je odmah spremna za korišćenje. Nalazite se bilo gde u svetu, a vaša IP adresa je London.    

Internet paketi važe 30 dana od dana aktivacije bez ikakvih ograničenja ako se kartica ubaci u telefon u EU, ako se ubaci u Srbiji onda internet paket važi 15 dana. Najjeftnije cene internet paketa samo kod nas. Dopune kredita možete uraditi preko preko android ili ios aplikacije, web portala, ili se obratite nama da mi to uradimo.  

Najjeftinije internet roming kartice za putovanja u sve države Evropske Unije: Austrija, Belgija, Bugarska, Hrvatska, Island,  Kipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Francuska Gvajana, Nemačka, Gibraltar, Grčka, Guadeloupe, Mađarska, Irska, Italija, Letonija,  Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Malta, Martinique, Mayotte, Norveška, Holandija, Poljska, Portugalija, Reunion, Rumunija, San Marino, Slovačka, Slovenija, Španija, Švedska. 

Karticu ubacite u ruter ili mobilni i sve radi kako treba. Uključi se naravno roaming za sve mreže i prenos podataka za našu hrvatska. To je u podesavanjima (onaj tockic sa zupcanicima, pa Veze, pa Mobilne mreže i ROAMING se tu uključi. Nema ograničenja u vidu mreže, primer, ako odete na letovanje u Grčku možete je koristiti sa operatorom koji daje najbolji internet u tom mestu. Niste ograničeni samo sa jednim operaterom već automatski telefon ili ruter bira najbržu mrežu, nema limita.   

DOSTAVA  je pouzećem I to preko PostExpress kurirske službe (UZ PRETHODNU UPLATU na račun), troškove dostave snosi kupac. Lično preuzimanje je moguće na adresi: VOJVODJANSKA 417, Surčin (kod hacijende Vesna) od ponedeljka do petka.   Telefon sam dodao za SMS poruke, ako se ne javim odmah napišite u poruci (stop kasni pozivi).

Kontakt na: 0621783609 (SMS / Viber / WhatsApp poruke)


Provereno najjeftiniji ROAMING PAKETI spremni i aktivirani internet paketi za celu EU, sa našom aktivacijom, registracijom i dopunom kartica. Samo ubacite karticu u telefon i spremni ste za put.

Sve kartice su standarde i mogu se koristiti u bilo kom Android/iPhone telefonu novije generacije. Kartica važi 180 dana, a dopunama se produžava njen rok važenja.
 
Idealno za letovanje u Grčkoj, Španiji ili za zimovanja u Sloveniji, Austriji, Nemačkoj, Italiji, Fransuskoj, ili još bolje za poslovna putovanja, špeditere, vozače kamiona, gps trackere, itd.   


Kartica je idealna ako Vam treba engleski broj za razne aktivacije i primanje SMS poruka na Vaš engleski broj u Srbiji (engleskog PayPala, Vibera, Watsapp-a i iPhone telefona. . . ).
Na svaka 3 meseca uplatite neki manji iznos i kartica sa engleskim brojem ostaje aktivna.

Neograničen internet u Evropi.
Najjeftinije internet roming kartice za evropsku uniju, EEA.
Najpovoljnija cena internet data roaming kartica za EU.
Najpovoljnija cena dopune kredita ma gde god se nalazili.
Najpovoljnije cene roaming internet paketa i poziva samo kod nas.
Najpovoljnija cena dopune kredita ma gde god se nalazili.
Kod nas mozete kupiti najjeftnije roaming kartice i najjeftnije roming data pakete za Evropsku Uniju. Neograničen internet u Evropi.

Subscribe to Prevodim

seminarski radovi | diplomski radovi | maturski radovi | magistarski rad

 

Email:
Format:
Capcha:


Copyright © 2022 Prevodim.com .
Izrada web sajtova i prijevodi. Terms and Conditions